DM: Limmared – LFK 1 – 8 (0-4)

Div. 5 laget Limmareds IF är motståndare när vi går in årets DM turnering.
Hemmalaget kämpar och hänger med skapligt första kvarten men när Gurra Norlin gör 1-0 i 18:e så skapar vi chans på chans och det är bara en tidsfråga innan målen ska ramla in. Hemmalaget försöker lyfta i djupet men det blir aldrig riktigt farligt för Anton i mål.
2-0 i 30:e på distansavslut från Egzon, 3-0 i 38:e, Gani dunkar in Egzons hörna på volley och 4-0 genom Nordmark strax före halvtid.
I andra har vi bollar i både ribban och stolpen innan vi slarvar på egen planhalva och Limmared kan göra reduceringsmål. Men det blir väckarklocka för att sätta fart på bollen igen och vi gör 3 snabba mål mellan 60:e och 64:e minuten när vi går upp till 7-1 ledning. Målen av Gani,  Hampus och Gurra Norlin. Nu är hemmalaget tröttkörda och med 1 man mindre efter utvisning parkerar vi nästan i Limmareds straffområde. Med lite mer skärpa och marginaler kunde det runnit iväg ordentligt men vi nöjer oss med ett sista mål av Gurra Norlin, hans 3:e för dagen och matchen slutar med 8-1 vinst.
Eloge till Limmared som jobbade och kämpade hela matchen men skillnaden mellan ett bra div.5 lag och div.2 ska vara så här stor.
Nu väntar segraren mellan Ardala och IFK Mariestad nästa omgång.

LAGET:
                               Lidholm
Stenström   Larsson   Yuksel (45)  O Norlin
                                      Nordmark
Gerxhaliu    Lennerskog (82)   G Norlin   Krasniqi (45)
                                      Nikolla (45)
Lundgren 45