Lidköpings FK Det senaste om Klassfotbollen 2020 – Lidköpings FK

Det senaste om Klassfotbollen 2020

Klassfotbollen är som allting annat påverkat av coronapandemin. Som läget är nu så planerar vi arrangera Klassfotbollen 15-16 augusti. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens (FHM) riktlinjer när det gäller Klassfotbollens utförande. Vi vet hur roligt barnen tycker det är med Klassfotboll, så vi kommer att göra allt vi kan för att det ska bli en lika lyckad tillställning som vanligt.
Idag kom det positiva nyheter från FHM när lägerverksamheterna runtom i landet får klartecken att arrangeras. De anses, precis som Klassfotbollen, att vara lokala tillställningar. Så vi får tolka det som ett tecken på att vi är på rätt väg, även om just det beskedet inte har någon direkt inverkan på Klassfotbollen.
Anmälningstiden går ut nu på fredag, 22 maj och vi uppmanar alla att skicka in sina anmälningar innan anmälningstiden går ut.
Vi kommer att dela ut till alla anmälda barn: Klassfotbollen t-shirt, vattenflaskor, Sommarlandsbiljetter (de gäller även nästa år om Sommarland måste ha stängt i år), entrébiljetter till Vara Badhus och en fotboll till varje klass. Precis som vi alltid gör så kommer allt att delas ut till klasserna, innan barnen går på sommarlov.
Om det skulle vara så att beslut kommer från FHM som gör att det ändå inte går att genomföra Klassfotbollen så kommer vi att betala tillbaka anmälningsavgiften till de som önskar.
OBS! Vi kommer INTE att be er lämna tillbaka de sakerna som barnen får utdelat även om ni önskar avgiften tillbaka. Vi vet hur mycket de tycker om sina t-shirts, till exempel. Men vi ber ödmjukt att ha oss som arrangerar i åtanke om det är så att Klassfotbollen blir inställd till slut. Vi hoppas att barnen får stor glädje av alla Klassfotbollssaker som delas ut, och att ni tycker att 150kr är en väl spenderad peng oavsett vad som händer. Det är stora kostnader för inköp som är utmanade för en förening att täcka upp om alla önskar sin anmälningsavgift tillbaka.

Vi ber er också ha i åtanke att det inte kommer vara möjligt att efteranmäla hela klasser i augusti. Spelschemat är komplext och det läggs när anmälningstiden går ut. Sedan går det inte att ändra.

Hjärtligt välkomna till Klassfotbollens 25-årsjubileum!

P.S. Så här ser årets Klassfotbollströja ut! Tack Alma Tilly som agerade modell!