1-0 mot IFK Skövde i tät match

LFK – IFK Skövde 1-0 (0-0)
Seger och 3 nya poäng innebär serieledning i en match där vi ändå inte kommer upp i nivå offensivt.
Efter en sömnig och mållös första halvlek där Daniels avslut i ribban var det mest dramatiska som hände första 45 krävdes en tempohöjning inför andra om vi ska hänga på i serietoppen.
Lite bättre fart också i andra och i 58:e kommer segermålet. Vi biter oss fast på vänsterkanten där Dani trycker sej igenom i straffområdets utkant och tar avslut där Daniel håller sej framme smart och kan styra in returbollen.
Resten av matchen blir mycket kamp och spel på mittplan utan några heta chanser för båda lagen.
Vi vinner och håller nollan trots att vi har betydligt mer att ge offensivt och det är väl också en styrka.
Positivt idag är att Husse och Egzon kommer in i andra och visar mycket energi och vi vet att vi kommer höja oss i spelet vilket vi ska visa i nästa match borta mot Trollhättans BoIS på Torsdag.
Nästa hemmamatch är DM mot div.2 laget Vänersborgs IF, Tisdag 22/5 kl.19.00.
     Algotsson     Luis Larsson     Hellman
Stenström         Tasevski (63)         Hjort (63)
                  Norlin                 Nordmark
                     Lindell      Nikolla