Derby mot Gauthiod Torsdag kl.19.00

Årets heta derby på Framnäs, 3:an mot 4:an i div.2!
Vi känner Patrik på pulsen inför matchen:
Derby mot Gauthiod! Har du några egna minnen som spelare från möten med Gauthiod?
Jag har inte mött Gauthiod så många gånger som spelare men spelade i LIF när de vann 4:an och i Heimer när de vann 3:an i slutet av min aktiva karriär.
Minns min sista match mot dom på Lunnevi där vi ledde men släppte in ett sent mål till oavgjort.
14 poäng efter 7 omgångar och en 4:e plats i tabellen! Är du nöjd så här långt?
Jag är i stort sett nöjd. Det finns fortfarande detaljer som kan/ska bli bättre men vi har fått en bra start som nykomling.
LFK fostrade Kristijan Nikolla är ju en nyckelspelare i Gauthiod. Behöver vi ha extra koll på “Kiki”?
Ja, Kristijan har ju spetsegenskaper som vi måste försöka dämpa, men IKG har många bra spelare så det är svårt att lägga för mycket fokus på en
Är det nån/några i vår trupp som överraskat och imponerat på dej så här långt?
Den som tar störst steg och aldrig slutar överraska är Emilio Reljanovic. Väldigt lojal mot laget och gör ett grymt jobb. Han kan gå riktigt långt om han fortsätter så här.
Gauthiod är tunga, starka och aggressiva ! Behöver vi anpassa oss något eller jobbar vi som vanligt?
Det handlar mer om att ta striden och stå upp än ändra att ändra på saker. Man kan göra små justeringar taktiskt men det är kampen som kommer avgöra den här matchen.
Träning ikväll (Onsdag)! Har du klart start 11:an före eller väntar du in kvällens träning?
Startelvan kommer som vanligt efter träningen.
Till slut! Varför ska fotbollspubliken komma till Framnäs på Torsdag kväll ?
Därför att det är lokalfotbollens bästa lag som möts och det kommer bli en riktig kamp med många bra fotbollsspelare på planen.
Patrik ger direktiv inför derbyt !!

Truppen :
1.  Erik Ekblad