Förlust i Jönköping

0-1 mot Tenhult/J-Södra men ändå en ok match från vår sida
Matchens enda mål kommer redan i 5:e minuten efter lite missförstånd framför vårt mål.
Men vi jobbar oss in i matchen mer och mer och sista 25 i första halvlek dominerar vi spelet rätt övertygande.
Vi har 3-4 bra lägen framför Tenhultmålet där marginalerna saknas.
Vi har också lite problem med den slitna och hala mattan i Elmihallen där Johan Karlsson har friläge men tyvärr halkar när han ska avsluta. 1-0 underläget i halvtid känns lite missvisande.
Vi gör 3 planerade byten i halvtid och vi startar andra bra.
Johan rycker igenom i lite dålig vinkel och målvakten kan rädda avslutet och strax efter blir Johan nerdragen i boxen men domaren friar. Luktar lite straff där.
Sista halvtimman tappar matchen fart och kvalitè  med 2 trötta lag och vi lyckas inte få till någon kvittering.
Vi är ändå rätt nöjda med vad vi ser med tanke på tidpunkten på säsongen.
Tenhult är ett bra spelande lag och tempot skruvas upp på den snabba mattan.
Två av våra nyförvärv gör debut och gör det bra. Oliver Jonsson mycket rörlig och spelbar på mittfältet och Johan Karlsson stark och nära mål några gånger (han har en nick i mål som döms bort när bollen var ute på Olivers inlägg).
Känns också tryggt med en bred och stor trupp i år. Vi saknar 11 spelare idag som inte är tillgängliga av olika anledningar.
Då får duktiga U19 spelare chansen, Axel Lidholm 45 minuter och Kasper Thörn 20.
Nu jobbar vi vidare i veckan och återvänder till Jönköping och match mot Husqvarna om 2 veckor.
     Yuksel (45)     Luis Larsson (45)   Hellman
Stenström             Reljanovic                   Hallin (45)
                      Jonsson                  Norlin (85)
                            Karlsson       Krasniqi (70, in 85)