Säker 3-0 seger mot Åmål

Skönt att komma tillbaka snabbt efter förra veckans dubbla bottennapp.
Vi tar tag i matchen från start och Rasmus Arvidsson hinner skapa 2 bra lägen innan klockan hunnit visa 10 min.
Åmål har inget spel på vår planhalva och vårt 1-0 mål kommer helt logiskt i 12:e minuten. Egzon chippar elegant in bollen till Johan som felvänd bänder in bollen vid stolproten.
Vi fortsätter sätta tryck på Åmål som slarvar i sina uppspel. I 25.e vinner Rasmus boll på felpass och utmanar mot Åmåls backlinje innan han serverar boll till Johan som avslutar iskallt i mål och sitt andra mål för dagen.
Vi har total kontroll på matchen i värmen på Framnäs, som vanligt, fantastiska matta.
Det är bara en tidsfråga innan nästa mål kommer och det blir strax innan halvtid. Frispark in framför mål där Hellman vinner duellen mot Åmåls målvakt. Bollen ner till Rasmus som kan trycka in 3-0 innan vi går till vila.
Åmål har inte skapat en enda målchans första 45 och vi känner oss nöjda med första halvlek.
I andra halvlek går Åmål “all in” direkt och sätter hög press och börjar få igång lite rörelse. Det ser klart bättre ut för gästerna i början på andra men dom skapar inget farligt och efter 10 minuter ebbar allt ut och vi kan kontrollera matchen igen.
Vi gör inget mer mål men håller nollan och kan ta 3 viktiga poäng för att inte tappa kontakten med täten.
Nu har vi Vänersborgs FK  på Torsdag och därefter får vi drygt två veckors välbehövlig ledigt.
    Algotsson (86)    Hellman     Ring
Stenström (67)       Norlin         Krasniqi (77)
                              Lindell       Reljanovic
                      Karlsson (86)    Arvidsson (77)