4-0 seger mot Fagersanna i första träningsmatchen

LFK – Fagersanna IF  4-0 (0-0)

Första halvlek såg ut som det brukar i årets första träningsmatch. Vi har lite svårt att hitta rätt i positionsspelet och bolltempot blir lite för lågt. Vi söker också lite för tidiga och avgörande pass och hamnar i väldigt många offside avvinkningar.
Även om spelat hackar lite kunde vi gjort några mål på dom chanser vi skapar. Dani helt igenom men väljer att passa istället för att dunka in bollen själv, Egzon har fin genomlöpning men sätter bollen i kryssribban och Gzim har bästa läget 1 :a halvleks sista spark men styr bollen över mitt framför mål.
4 planerde byten i halvtid och vi startar andra direkt med bättre fart på bollen. Div.4 laget Fagersanna har nu svårt att hänga med när bolltempot skruvas upp ordentligt. Gzim har boll i ribban innan vi spräcker nollan i 51:a när Jonte Hallin kommer runt och servar sin gamla Motalakompis Gzim Krueziu som gör 1-0.  I 55:e sätter Hellman läcker boll i djupet till Elias som vrickar in 2-0 . 3-0 noteras i 60:e, Gzim runt sin gubbe och Nordmark trycker in målvaktsreturen. Fagersanna har det jobbigt nu med vårt rörliga anfallsspel. Algotsson kommer fint i djupled och blir helt ren men hans avslut tar i stolpen innan vi gör 4-0 i 73:e. Gzim och Robin förarbetar till Elias som avslutar vid stolproten. Det finns bud på mer mål, Daniel friläge som målvakten räddar med tåspetsen och ett avslut som tar i målets hjul/insida stolpe. Robin bränner också friläge och vi stannar vid 4-0. 
Det finns naturligvis mycket att slipa på men totalt sett bra premiär. Kul också att se U17 talangen Emilio Reljanovic kliva in och ersätta Hellman sista 22 min felfritt. Där finns det potential !!
Nu väntar betydligt tuffare motstånd nästa Lördag när vi åker till Skoftebyn.

Laget:
                                        Thorstensson
            Yksel (45)      Luis Larsson     Hellman (68)
Hjort(45)                         Norlin                                      Hallin
                        Nordmark                   Krasniqi
                      Nikolla(45/83)        Krueziu (83)
Ers:
Lindell 45
Stenström 45
Algotsson 45
Fröjd 45
Reljanovic 68

2 glada målskyttar, Elias och Gzim

Daniel 3.e målskytten