5-0 mot Skoftebyns IF

Vi punkterar matchen ganska snabbt efter  2 mål av Hugo Tilly i 3:e och 6:e minuten.
Första målet kan Erik känna sej delaktig i. Med en snabb vändning på tillbakaspel ger han Hallin yta på vänsterkanten som sätter in bollen bakom Skoftebyns backlinje där både Kiki och Hugo jobbar på bollen och där Tilly elegant kan lobba in 1-0.
2-0 ordnar Hugo själv när han vinner tillbaka boll och rycker igenom och gör sitt andra mål.
Efter målen äger vi mest boll men Skoftebyn får lite bättre ordning på sitt försvarsspel och vi har svårt att skapa heta chanser.
Ekblad har en ganska lugn dag på Dinaplan men i 37:e får han visa sin klass med en “idiot”räddning på avslut från nära håll.
Det sista som händer före halvtid är att Hellman kliver av med öm tå.
I 57:e minuten kommer Husse och Hogbäck in från bänken och det blir ett lyckat byte.
I 60:e gör Husse 3-0 efter Stenströms fina förarbete på högerkanten innan han hittar Husse snett bakåt där Husse`s vänsterfot dunkar in bollen i taket. 3 minuter senare är det dags för Justus att sätta 4-0. Denna gång efter Husses delikata pass mellan Skoftebyn spelare till Norlin som trycker in boll framför mål där Justus har luktat sej till målchansen.
5-0 kommer i 80:e efter fint samarbete mellan Husse och Justus. Husse lurar bort sin gubbe och serverar Justus som kan trycka sitt andra mål.
Bra att vi håller nollan igen och dessutom gör 5 mål mot div.3 laget  Skoftebyn. Gästerna brukar normalt sett vara en tuff match för oss men det saknas några spelare där idag och vi får en ganska behaglig match i solskenet.
Nu väntar IFK Kumla i genrepet inför seriestarten som än så länge ska spelas 4:e April. Besked om detta ska komma nästa vecka.
         Ring    Hellman (42)    Hallin
            Reljanovic     Engelmark (57)
Stenström (65)  Jonsson     Norlin (80)
                 Tilly (57)     K Nikolla (65)