0-0 mot IFK Tidaholm

Vi har en tydlig målsättning med matchen, att hålla nollan och det infriar vi ,
men vi hade gärna gjort några mål och fått en vinst men vi tar inte vara på dom få chanser vi skapar.
Våra första 30 är bra, vi har bra kontroll på matchen och äger mest boll och kommer till några distansavslut och hörnor.
Efter den lovande första halvtimman sjunker kvalitèn från vår sida. Vi tar felbeslut och söker avgörande pass och matchen blir mest kämpa och kriga från båda lagen.
Oliver Jonsson får dessutom bryta redan i 22:a med fotledsskada som stör. Den bästa chansen får vi i första halvleks sista minut med 3 mot 2 läge där vi bara ska trycka in bollen men vi krånglar till det och får bara hörna.
Andra halvlek är ingen höjdare även om vi i perioder har lite tryck. I 52:a åker vi på nästa fotledsskada när Kristijan får kliva av efter motlägg.
Vi får ta med oss att vi inte släpper till något mål och får fortsätta slipa till det som inte stämmer i dom 3 sista träningsmatcherna där vi har Skövde AIK borta i Ulricehamn på Fredag.
Lite oroväckande också med fotskadorna på Oliver och Kiki där sjukgymnast Khalil får försöka få dom spelklara snabbt igen.
      Lövdahl (82)   Hellman (75)    Ring
                 Engelmark   Reljanovic (75)
Krasniqi (60)         Jonsson (22)          Norlin
                      K Nikolla (52)   Ilic (60)