2-2 i Alingsås mot Gerdsken

Gerdskens IF – LFK 2-2 (1-2)
Trots en 2-0 ledning redan efter 7 minuter lyckas vi inte knyta ihop säcken och Gerdsken kan komma tillbaka 2 gånger.
Vi börjar återigen riktigt piggt. Totte är millimeter från att göra mål redan i 2:a minuten på Stenströms inspel. Det blir istället i 4:e som 1-0 kommer. Norlins hörna når Dani som nickar på Gerdsken hand men innan domaren hinner blåsa  straff kan Algotsson dunka in 1-0 med vänstersläggan.
2-0 kommer strax efter, i 7:e, när Norlin utmanar och sätter in boll till Totte som trycker in bollen via kryssribban. Typiskt Totte mål och vi känner oss rätt nöjda med den starten.
Gerdsken visar ändå moral och kämpar sej in i matchen och får också utdelning med 1-2 reducering precis före halvtid.
Vi är väl inte helt nöjda med avslutningen av första halvlek även om vi har några hyggliga lägen för mer mål .
Gerdsken kommer ut i andra med mycket energi och kan ganska rättvist göra 2-2 i 52:a när vi inte får bort bollen efter hörna.
Sista halvtimman i matchen kommer vi tillbaka lite bättre och skapar lite chanser, Gerdsken målvakten får jobba lite på några distansavslut och vi jobbar för vinstmålet. I 84:e kommer Totte in i straffområdet och blir nertryckt bakifrån och går omkull. Känns som ganska solklar straff där men tyvärr kommer ingen signal. På övertid har Norlin boll i boxen som han skruvar in mot bortre krysset men en Gerdsken spelare kan nicka undan på mållinjen och matchen är slut.
Ingen höjdarinsats av oss och vi får åka hem med 1 poäng där vi håller spänningen i serien vid liv ett tag till.
Nu leder vi med 2 poäng inför mötet på Lördag mot IFK Tidaholm. Man behöver inte vara mattegeni för att räkna ut vad som gäller då…..
Fullt fokus på veckans träningar gäller inför den spännande matchen…
    Algotsson     Luis Larsson    Hellman
Stenström           Tasevski (55)         Norlin