Lidköpings FK 1-1 i genrepet mot Grebbestad – Lidköpings FK

1-1 i genrepet mot Grebbestad

LFK Herrtruppen har nu varit igång 2 veckor efter lite kort sommarvila. Fredagen 24/7 spelades träningsmatch mot div.3 laget IFK Hjo med LFK vinst 4-1 på Framnäs efter mål av: Oliver, Kiki, Elias och Alex.
Idag var det dags för lite tuffare motstånd när vi besökte seriekollegan Grebbestad. Och precis som i seriematchen i Juni så slutar matchen 1-1.

Patriks tankar om matchen :

Vi kan vara nöjda med vår insats efter 1-1 borta mot Grebbestad i genrepet inför hösten. Vi startar matchen ok men efter 12 min tappar vi boll på egen planhalva och kommer fel vilket ger 1-0 till Grebbestad. Efter målet tappar vi lite och har svårt med positionsspelet och samarbetet inom lagdelarna. När vi sedan får en vätskepaus i värmen och kan korrigera litegrann så äter vi oss in och tar över rejält i slutet på första. Stenhårt jobb i pressen bra rörelse i anfall och bra samarbete över hela banan. Det är just presspelet som ger resultat u slutet av halvleken när Oliver Jonsson vinner boll och blir fri med målvakten. 1-1 och riktigt positivt inför andra halvlek. Andra halvlek startar riktigt bra med bra rörelse och variation samt noggrannhet i passningar och mottag. Vi skapar en hel del och borde kanske avgjort matchen under första halvtimmen av andra men tyvärr blir det inte så. Spelet jämnas ut sista kvarten och båda lagen skapar några chanser på slutet. En riktigt bra genomkörare i bra tempo och vi presterar stundtals en väldigt bra och sevärd fotboll.

Lindell    Ring     Lövdahl (57)
Stenström (75)     Reljanovic  (80)  Engelmark    Hallin (65)
                                         Jonsson
                                Nikolla    Tilly (57)