1-1 i derbyt inför drygt 800 personer

Det står 1-0 på tavlan efter 40 sekunder !!
Vi har avspark och trycker upp bollen och tvingar fram en hörna direkt. Norlin sätter in perfekt och måltjuven Rasmus Arvidsson styr in 1-0.
Efter målet trycker Gauthiod ner oss på egen planhalva och vi faller ner lite för långt. Trycket mattas dock av lite i mitten på halvleken och vi börjar våga hålla i bollen och kan få några fina omställningslägen. Vi måste dock komma till mer avslut när vi väl får chansen. Tyvärr när det värsta trycket avtagit så kommer Kristijan Nikolla runt och sätter in boll på bortre ytan där vi inte har koll på Jacob Berg som kan nicka in 1-1 i 30:e lite för enkelt. Även om det var välförtjänt så känns det målet lite onödigt.
Våra bästa chanser har Johan Karlsson som har ett volley avslut över och nick framför mål där Johan inte får riktig träff på bollen och den smiter strax utanför.
Gauthiod är nära ledningsmål i 38:e men Victor räddar avslutet till hörna och vi går in till vila med 1-1.
I andra halvlek minskar Gauthiods tryck och vi får äga mer boll.
Vårt bästa anfall kommer runt 10 in i halvleken med boll ut på Emilio som sätter in snett bakåt till Rasmus som tar avslut precis över krysset. Gauthiods bästa chanser står Kristijan Nikolla för men Ekblad storspelar ikväll och spikar igen sin bur.
Vi får en fin chans i slutet när inbytte Dani rycker igenom men hans instick till Rasmus ,som hade blivit helt ren, fastnar på Forsblad i Gauthodbacklinjen och matchen slutar 1-1.
Vi  får väl vara nöjda med poängen inför fina 802 åskådare.
Ett jätte bra jobb över hela plan för hela laget där Ekblad kan kvittera ut extra beröm.
Nu väntar ny tuff match mot en annan seriefavorit , Örebro Syrianska,  borta nästa Torsdag.
       Luis Larsson     Hellman       Algotsson
Reljanovic            Norlin (72)                 Kvick (63)
                      Jonsson        Lindell
                Karlsson (63)    Arvidsson