Matchrefereat

IFK Skövde - Lidköpings FK 1-1

Södermalms IP 26 april 19:00

Ny tung poäng mot svåra IFK Skövde

Vi är fortfarande obesegrade efter 5 omgångar efter 1-1 på Södermalm.
Efter 1-0 ledning och bud på både 2-0 och 3-0 första halvtimman jämnar matchen ut sej och Skövde får in 1-1 precis före halvtidsvilan. Romeo Dahlèn målskytt igen , hans 5:e mål på lika många matcher.
Kenans kommentar efter matchen:
En på förhand svår match. Vi hade en plan som vi behövde sätta till 100% vilket vi också gjorde. Bra spel och ett högt pressspel gav oss ett övertag i första halvlek vilket borde resulterat i några måls ledning. Typiskt kvitterar IFK på fast situation precis innan halvlek. Andra halvlek blir ett ställningskrig och vi får nöja oss med en poäng. En kanoninsats av hela laget ”
Nu väntar nytt topplag, Kongahälla, hemma nästa Söndag kl.14.00 på Framnäs, men innan det har vi DM match borta mot Örslösa-Söne Torsdag 2/5 kl.19.00 på Örslösa IP
Laget.
Joel Thorstensson