Tredje raka segern mot Vänersborgs IF

Seger i sista hemmamatchen efter övertygande första halvlek där 2-1 ledningen kunde varit betydligt större.
Vi gör en riktigt bra första 45:a med ett rörligt och piggt anfallsspel. 1-0 kommer i 10:e på ett fint anfall på vänsterkanten när Gurra Norlin sticker in bollen i djupet på Rasmus som visar sin snabbhet och rycker igenom och trycker in sitt 7:e mål i år.
Strax efter bränner Rasmus friläge på Egzons fina inspel. Elias och Egzon är sen igenom varsin gång och 2-0 målet hänger i luften. Vårt anfallsspel är riktigt bra och Vänersborg anfall består mest av långa bollar mot 2 forwards som Viktor och Hellman löser bra. I 34:e drar 2 spelare i varandra i vår box och efter lite domarkonferens ligger bollen på straffpunkten. Joel är nära men 1-1 är ett faktum. Inte direkt rättvist.
Viktigt nu att få in ett ledningsmål före halvtid efter vårt spelövertag och det kommer i 44:e när vi biter oss fast framför VIF målet. Nordmark är först igenom utan resultat innan Elias hittar Felix som volleyavslutar in 2-1  målet.
En väldigt övertygande första halvlek där vi får tryck på gästerna och 2-1 ledningen borde varit ett par mål till.
Inför andra kliver Hellman av med känningar i sitt knä och Algotsson in. Vi får in 3-1 målet redan i 50:e när vi rullar runt kring Vänersborgs straffområde. Nordmark hittar luckan till Gani som bänder sej igenom och sätter viktiga målet.
Några minuter senare vänder Gurra Norlin bort sin gubbe och skruvar upp bollen i kryssribban. Det avslutet var värt ett bättre öde. Vi tappar dock lite rörelse och kvalitè i vårt spel i andra och Vänersborg kan lite onödigt få in sitt andra mål otagbart för Joel som gör två fina räddningar i andra. Vi spelar ändå av matchen helt ok och tar vår tredje raka seger.
Även om tabellplaceringen inte förändras så är det viktigt att avsluta på ett bra sätt och vi ser att vårt spel och idè kommer mer och mer. Bra insats av samtliga idag där Viktor Luis Larsson , Gurra Norlin och Nordmark kan få ett extra plus.
Nu återstår FBK Karlstad borta på Söndag där vi ska avsluta div.2 sejouren på ett bra sätt.
Stenström    Luis Larsson   Hellman (45)   O Norlin
                                    Nordmark (83)