Andra raka vinsten, 3-1 mot Lerum

Ny match där vi måste vinna för att ha chans att hålla liv i serien.
Och vi gasar på direkt på Gråbos ganska dåliga konstgräsplan. Lerum hänger inte alls med när vi anfaller på båda kanterna.
I början skapar vi mest och bäst från vänsterkanten med Rasmus som snurrade ordentligt med sin gubbe. Lerum försöker då stänga till sin högerkant men vi är oartiga när vi istället vänder spel till Felix offensiva högerkant position.
Just en sådan vändning ger oss rättvisa 1-0 i 25:e när vi börjar anfallet på vänstersidan och vänder till Stenström som kommer runt och servar Elias i boxen. Med ryggen mot målet vänder han och dunkar in ledningsmålet i krysset på volley.
Vi fortsätter att trycka tillbaka Lerum och vi har några fina lägen, Lennerskog tungt distansskott som målvakten räddar till hörna, Elias millimeter från att styra in inspel från Rasmus innan vi får in viktiga 2-0 i 36:e. Hallin bryter Lerum uppspel och startar anfall vidare till Rasmus som sticker in bollen i djupet på Gurra Norlin som iskallt placerar in 2-0. Kvalitè på det anfallet och avslutet. Sista 10 i första har vi flera heta lägen till. Lerum målvakten räddar några gånger på avslut från Rasmus och Felix, Nordmark igenom men får inte ner bollen på sitt volley avslut. 2-0 ledningen i halvtid borde varit några mål större.
I andra tappar vi lite i vårt spel och Lerum får andas lite mer. Onödiga 1-2 reduceringen kommer i 62:a men det känns ändå aldrig riktigt hotfullt. I 83:e stänger vi sen matchen när inbytte Oscar Norlin ställer om snabbt och levererar Elias som kan styra in 3-1 med sitt andra mål.
Vi gör vad vi ska, Hellman tillbaka och spelar bra 45 innan han kliver av av säkerhetsskäl i halvtid. Joel i mål idag har inte så mycket att göra men visar pondus när det krävs. Offensivt väldigt bra framför allt första halvlek.
3-1 seger och 3 poäng räcker ändå inte eftersom både Skoftebyn och Nordvärmland vinner sina matcher. Med vår målskillnad är det inte möjligt att komma förbi Skoftebyn längre och vi får kliva ner i div.3 2018.
Tabellen ljuger aldrig, vi har inte tagit dom poäng som krävs, 1-2 förlusten hemma mot Skoftebyn var ju en nyckelmatch som svider.
Katastrof tycker några, allting är relativt, men nu ska vi göra 2 bra matcher till i 2:an. Sen gäller bara att bygga vidare på vår idè och fortsätta utveckla vårt unga lag som kommer växa. Vi har dessutom många lovande, duktiga 16 åringar som snart knackar på dörren.

Stenström    Luis Larsson   Hellman (45)  Hallin
                                     Nordmark
Gerxhaliu (75)    Lennerskog    G Norlin   Arvidsson (85)
                                        Lindell